ح..
عنوان :

وسواس فکری

متخصص روانپزشکی
سلام جناب دکتر وقتتون بخیر،عذرمیخوام یک ماه پیش مزاحمتون شدم بابت همسرم که راجب مرگ ذهنش درگیربود که گفتین وسواس فکری بابت مرگ پیداکردن،قرص پروپرانول 10هر روز یکی،نوتریپتلین 25روزی یکی و آسترا روزی نصف مصرف میکردن،گفتین یک ماه مصرف کنن باز بعد یک ماه به شما اطلاع بدم.
قرص آسنترا هم پنجاه میلی بود.

سلام بله حتما شرایط را بفرمایید چگونه است

از لحاظ اخلاقی خیلی تغییر کرده زود جوش نمیا،اعصابش که بهم میریزه تاجایی میتونه کنترل میکنه قبلا اصلا نمیتونست،خیلی با منطبش شده.
هنوز یاد مرگ میافته نه بشدتی قبلا میافتاد،قبلا تایی یادش میومد گریه میکرد ایقد بهم میریخت،الان نه خیلی کمتر یادش میا و عکس العملشم یکم فکره، باز از فکرش میا بیرون.
قبلا اعصابش بهم میرخت دیگه اروم نمیشد تا تلافی درنیاره الان یکمم که جوش میا به پنج دقیقه میرسه معذرت خواهی هم میکنه بابت جوش اومدنش

بله خیلی هم خوب *داروها عوارضی نداشتند وچه بودند؟؟

اولا یکم قلب درد میشد و تپش قلب میگرفت،به شما گفتم گفتین پروپرانول صبح و شب بخوره،اما اقام گف اشکال نداره ایقد اذیتم نمیکنه همونجور که اول گفته بودین ادامه داد یعنی روزی یکی
اولا یکم سردرد هم میشد که بعدش کم کم خوب شد
دگه مشکل خاصی نداشت

خب پس لطفا سیتالوپرام کامل کنید بقیه هم مانند گذشته تا دوماه دیگر

سیتالوپرام همون آسنترا است؟

خیر فرق می کند شماهمان اسنترا را ادامه دهید یک لحظه فکر کردم سیتالوپرام میخورند مجدد نگاه کردم همان اسنترا را بگیرید ممنون

خیلی ممنون لطف کردین

خواهش می کنم مساله حل میشود چیز مهمی نخواهد بود

خیلی تغییرکرده
سپاسگذارم