ف.ک
عنوان :

ورم و درد پا

فوق تخصص نفرولوژی
سلام خانم دکتر مادر 66 ساله دارم که الان تقریبا یک هفته ای هستش که بطور ناگهانی از درد پا زمان برخاستن از روی زمین و اسپاسم رنج میکشن و همینطور ورم پا هم در ناحیه پنجه پا و ساق و مقداری هم در ران ها دارند ( بدون سابقه واریس) و مدت کوتاهی که سر می ایستن ورم پا بیشتر میشود وهمینطور چند سالیه که مادرم داروی قلبی _ عروقی هم مصرف میکنن مثل متورال ... و داروهای فشار البته با دستگاه فشار سنج فشارشونو چک میکنن هر روز، خدا رو شکر مشکلی نیست ،
مادرم 15 سال پیش سابقه روماتیسم شدید هم در ناحیه زانو ها داشتن ولی با بستری شدن در بیمارستان و درمان الحمدالله بهتر شدن و تا کنون هم نیاز به مصرف دارو در این مورد نداشتن ولی این مشکل ناگهانی بوجود اومده که ما ی مقدار نگرانیم خانم دکتر ما چکار کنیم ؟ آیا نیاز به خوردن دارو های مکمل هستش ؟ یا باید حضوری به دکتری مراجعه بکنیم .؟ لطفا راهنمایی بکنید

سلام آیا ورم و درد در هر دو پا است یا یک پا

در هر دو پا

آیا با فشار دادن انگشت روی ناحیه ورم تورفتگی ایجاد میشود یا به اصطلاح ورم ایشان گوده گذار است؟