م.ب
عنوان :

درد و تب

فوق تخصص روماتولوژی کودکان
سلام اقای دکتر چند وقت پیش پیامی دادم و در مورد تب های دوره ای دخترم باهاتون صحبت کردم میخواستم لطف کنید و جواب ازمایشات و ببینید

سلام،لطفا شرح حال مختصری از مواردی که فرمودید را مجدد ارسال کنید

و اینکه آزمایشات در زمان تب بوده یا خیر؟

دخترم آقای دکتر بعد واکسن 6 ماهگی از چند روز بعد شروع به تب کرد حدود 7.8 ساعت تب میکرد و بعد حالش کاملا خوب بود تا 5 روز بعد الان چند هفته ای میشه که دیگه تب نمیکنه ولی باز سر همون 5 روز آقای دکتر درد شدید داره بیقراری میکنه دمای بدنش گاهی تا 38 بالا میره ولی خودش پایین میاد
یکروز بعد تب این ازمایشات و انجام دادیم
قبلا با شیاف کنترل میشد تبش ولی 2 هفته ای میشه که چیزی بهش نمیدم ولی باز سر 5 روز حالش بد میشه آقای دکتر

سرکارخانم با توجه به شرح حالی که میفرمایید و آزمایشات دخترتون که فکر میکنم حدودا یکساله است،باید معاینه کامل بشوند .

شما آدرس مطب و لطف میکنید که من بیارم برای معاینه آقای دکتر
و اینکه لطف میکنید بفرمائید ازمایشش چیزی و نشون داده یا نه؟

ممکن است تبهای دوره ای و بیماریهای دوره ای(که الزاما تب نباید همیشه داشته باشند)نیز مطرح باشد اما حتما باید بعضی بیماریهای استخوانی و خونی هم با معاینه بررسی شوند

اگر سونوگرافی شکمی هم انجام شده و همینطور آزمایشات قبلی را بفرستید هم کمک کننده است

بیماریهای عفونی محتمل جوابشون خوشبختانه منفی هست

تو این ازمایشات تب های دوره ای انجام نشده؟چون آقای دکتر فرمودن آزمایش تب روماتیسمی دارن مینویسن

تبهای دوره ای روماتیسمی آزمایشات مشخصی ندارند

چشم الان میفرستم آقای دکتر

اگر سونوگرافی شکم یا اکو هم دارد بفرستید

اکو ندارم آقای دکتر
آقای دکتر خانم دکتر فرهمند فرمودن با شما صحبت کنم و نظرتون و در مورد بیماری های نقص سیستم ایمنی بدن بپرسم که امکان داره بخاطر اون باشه

سرکارخانم میبایست از لحاظ چند نوع بیماری مختلف بررسی شود از جمله نقایص ایمنی ،اما مسایل دیگری ارجح هست و آنها بررسیشان در اولویت است که عرض کردم در جملات قبل

بله متوجه شدم یه سوال دیگه داشتم آقای دکتر چند جا که بردمش دکتر و آزمایش و دیدن فرمودن که یه عفونت ویروسی و نشون میده و همون زمان 2 تا از پسر عموهای بچه چند ماه تب مداوم داشتن و آزمایش هم دادن عفونت شدید نشون داده بود تو ازمایششون امکان اینکه بچه از اونا گرفته باشه این عفونت و وجود داره؟

با این شرح حال 6ماهه کمی بعید هست

آقای دکتر لطف میکنید بفرمائید که بچرو کی بیارم که ببینید

بیمارستان 17شهریور:
یکشنبه12ظهر
دوشنبه 2بعدازظهر

کلینیک بعثت :سه شنبه ها2بعدازظهر

نوبت از کلینیک و یا بیمارستان باید گرفته شود