ف.ی
عنوان :

زخم وسوزش گلو موقع بلع غذا

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم از بیماران شماست 18 ماهه با علائم رفلاکس وداروهای نقسیوم وملتیوم والرژی به لاکتوز
دخترم یکمدته غذا رو به سختی بلع میده وقورت میده قبلن شما راینیتیدین گفته بودید که الان ضرر داره چی میتونم بهش بدم به جایه رانیتیدین
آیا از فاموتیدین میتونم استفاده کنم تنها دارویی که خوبش میکرد رانیتیدین بود الان نمیدونم بهش چی بدم
با فشار غذا رو قورت میده تو بلع مشگل داره

سلام شربت گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی یا قرص فاموتیدین 1/4 قرص روزی دوبار