ن.م
عنوان :

آلدسترون

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام.مادرم 63 سال سن داره و مشکل فشار خون داره که تحت درمان هست در مهر ماه 97 به دکتر متخصص فشار خون و کلیه مراجعه کردیم و تحت نظر قرار گرفت از آن تاریخ تا کنون تقریبا هر چند ماه آزمایش ها و سی تی اسکن هایی انجام شد که در ضمیمه آمده است. قابل توجه هست سی تی اسکن ها با ازمایش ها خیلی سازگار نیست در یکی دو تا سی تی اسکن ها غده آدرنال مشاهده شده و همچنین در ازمایش ها aldestron بالا بوده و در برخی خیر. به مرور زمان با مصرف اپلرون 25 و سپس 50 نتایج آزمایش افزایش پیدا کرد بعد یک سال این قرص ها قطع شد و از بهمن 98 تا کنون قرص پرازوسین و آملوپرس مصرف میکند و آزمایش ها نرمال شده است اما سی تی اسکن بیانگر غده هست. خواستم نظر جنابعالی را در این مورد بدانم؟ کدام را معیار قرار دهیم؟در آخرین ویزیت دکتر که امروز انجام شده است دکتر دستور بررسی و انجام تست محدودیت مایعات و نمک دادند و گفتند باید بستری شود تا دقیق مشخص شود آزمایشات صحیح است یا سی تی اسکن ؟البته با نظر و دستور فوق تخصص غدد.
سی تی اسکن ها و آزمایشات به ترتیب از تاریخ قدیم به جدید بار گذاری شده است.
با تشکر
ازمایش آخر رو مجددا فرستادم کیفیتش پایین هست

با توجه به آزمایشات متناقض و البته مصرف داروهای فشار خون هم می تواند تاثیر گذار باشد بر تستهای اولیه

توصیه به بستری و انجام تست های تکمیلی می شود

خانم دکتر عزیز انجام تست انفوزیون سالین کجا قابل انجام هست؟ شما کجا پیشنهاد میکنید؟ قزوین قابل انجام هست؟