م.ب
عنوان :

بررسی نتیجه تست آنتی بادی کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام. خواهشمند است نظرتون رو در مورد نتیجه ی تست پیوست بفرمایید. کمی گلو درد دارم و غدد لنفاویم حس میکنم دردناک شده است و فعلا علامت دیگری ندارم

این آزمایش نشان دهنده ابتلا به کرونا در چند هفته اخیر است

با توجه به علایم بهتره که معاینه شوید

سلام و وقت به خیر
امروز میخواستم خدمتتون برسم که وقت نداشتید و مجبور شدم آنلاین مشاوره بگیرم
لازمه که تست PCR بدم الان؟
جناب دکتر شما فردا و پس فردا احیانا مطب یا بیمارستان تشریف ندارید؟ اگر شنبه خدمتتون برسم دیره؟

اصلا جای نگرانی نیست
شنبه وقت بگیرید و تشریف بیاورید