م.و
عنوان :

میگرن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام 10 سالی میشه که اگر شبها خوب نخابم یا در طول روز قلنج گردنم رو بشکنم دچار سردرد یک طرفه سر میشم از پشت چشم تا گردن
قرص آکسار کمی بهتر میکنه سردردمو ( قرص های دیگه تاثیری نداشتن)
یه مدت هم دکتر برام دپاکین 500 روزی یکی برای افسردگی و سردرد بهم دادن حدود دو ماه مصرف کردم ولی طی این مدت سردردهام بیشتر شدن و کنار گذاشتمش
الان برای خواب یه قرص نیم میلی کلونازپام+کوئتیاپین 12.5 میخورم ولی هنوز خابم خیلی سبکه و صبح که بیدار میشم سر درد دارم تا شب ٬ نور و بو هم خیلی اذیتم میکنه
ممنون از راهنماییتون

سلام، سردرد های شما میگرن هست
باید در روز مایعات زیاد استفاده کنین مخصوصا موقع شروع سردرد
ترشیجات و غذا های پر ادویه و کنسروی سردرد شما رو بدتر میکنه.
خواب نامنظم باعث تشدید سردرد شما میشه
برای خواب قرص ملاتونین شبها یکی استفاده کنین
برای درمان سردرد ها تون هم اگه تعداد سردرد هاتون بیش از 4 با در ماه هست بهتر قرصی براتون شروع بشه که جلوگیری از شروع سردرد برای شما بکنه.
مصرف زیاد مسکن هم خودش میشه باعث تشدید سردردتون بشه.
برای شروع دارو هم باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه داشته باشین

MRI نیازی هست
ملاتونین با داروهای مصرفیم تداخلی نداره
و جزو عوارضش افسردگی هم نوشته ، مشکلی ایجاد نمیکنه برام

نیاز به آم آر ای نیست
دارو تداخلی نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه

شما فقط بقیه الله هستید چ روزهایی

بله فقط بقیه الله عج هستم
روزهای 1،3،4،5 شنبه صبح