گ.ن
عنوان :

تیروئید و بارداری

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر 29ساله هستم وقصد دارم برای بارداری اقدام کنم آزمایش دادم و کم کاری تیرویید دارم.TSH من 6.32 هست.لطف کنید باتوجه به اینکه قصد بارداری دارم لطف کنید بفرمایید چه مقدار روزانه باید قرص لووتیروکسین مصرف کنم

سلام اگر قرص لوتیروکسین می خورید نصف همان قرص را اضافه کنید وروزانه یک ونیم قرص بخورید و اگر قرص نمس حوردید قرص لوتیروکسین 50 میکرو را نیم ساعت قبل از صبحانه با اب بخورید
دو ماه بعد مجذدTSH چک کنید