غ.ق
عنوان :

اگزما پوستی پا

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام وقت بخیر..من دوران بارداری پیش شما میومدم ب دلیل کهیر بارداری قرص سیتریزین میخوردم..الان چندروز میشه زایمان کردم در بیمارستان ب علت ورم پا در بارداری بهم جوراب واریس دادن بپوشم..الان چندروزه ک استفاده میکنم مچ پاهام خارش داره و خارششم داره بیشتر میشه قرمز شده و التهاب هم داره ..میخواستم بدونم از چ چیزی استفاده کنم ک بهترشه پاهام
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام و درود بر شما
از تاخیر در پاسخ عذر می خوام

ایشالا که مبارک باشه
با توجه به زایمان اخیر می تونید از قرص ستی ریزین روزی یکی یا بیشتر استفاده کنید
در صورت تحریک موضعی می تونید از محلول کالامین دی هم استفاده کنید

اگر مشکل تداوم داشت در خدمت شما هستم

پاینده و تندرست باشید