ا.آ
عنوان :

اریتمی

متخصص قلب و عروق
سلام وقت بِه خیر خانم دکتر من امروز یک ماه هست که از مصرف کنکورد میگذره طبق توصیه شما که باید نوار قلب مجدد بگیرم برای تصمیم گیری نهائی ،دیروز بِه مطب دکتر حسین فخرزاده فلوشیپ اینترونشنال مراجعه کردم ایشان گفتن مصرف کنکورد برای من ضرورت نداره و یک شُب درمیان مصرف کنم و یا هر وقت ضربان قلبم زیاد بود مصرف کنم امکانش هست راهنمایی م کنید چطور دارو رو کم کنم؟ مثلا از فردا یک چهارم بخورم تا چه وقت ؟'یا همون یک روز درمیان مصرف کنم تا چه وقت؟ دکتر اصلا توضیح نداد چطور کم کنم . فقط گفت برادیکاردی داری این خودش برادیکاردی ت بدتر میکنه .و موج کیو ای رو هُم محاسبه کردن که براتون عکسش رو میفرستم .در ضمن من بعضی شُب ها حس میکنم که خیلی ضربان دارم وقتی میگیرم فشارم رو میبینم که زبانم 67 هست یا نهایت دیکه دیشب 72بود. صبح ساعت 11 ،74 بود . دکتری که دیروز رفتم گفت صبح کنکورد بخور چون من ساعت 4 بعد ازظهر هر روز میخوردم کنکورد رو. گفتن صبح بخور تا شُب اثرش کمتر شه ،امروز ساعت 1 خوردم چون ساعت 12 ظهر کورتون میخورم نخواستم تداخل کنه ساعت 1 خوردم.ساعت 1 ضربانم 79 تا 80 بود بازم نصف قرص خوردن تا ببینم چطور شروع بِه کم کردن دارو کنم . در این مدت فقط دو سه روز پیش که نفس تنگی م عود کرده بود ظهر ضربان قلبم 92 بود که کنکور خوردم امد پایین . روز قبلش هُم 86 بود . هفته ی قبل اصلا چک نکردم ضربانم رو ولی این هفته چون حس ضربان داشتم شُب و اذیت میشدم چک کردم ان هُم بِه خاطر نفس تنگی م ، احساس میکنم مشکل من از ریه م باشه ریه م که اذیتم میکنه اینجوری میشم .لطفا راهنمایی م کنید چطور کمً کنم دارو رو . بِه خدا با کلی استرس میرم دکتر و برمیگردم بعد دکتر انقدر سریع ویزیت میکنن و اصلا هُم درست راهنمایی نمیکنن که چیکار کنم فقط کفت قطع کن دارو رو، گفتم مکه نباید کمً کم قطع کنم یک دفعه ای که نمیشه کفت پس یک شُب درمیان یا هر وقت ضربان داشتی، خوب تا کی یک شُب درمیان ؟ از طرفی من دوباره باید هیدروکسی کلروکینم رو شروع کنم ، نمیتونم اگر شروع کردم هیدروکسی رو هر وقت ضربان قلب گرفتم یک نصفه کنکورد بخورم .لطفا راهنمایی م کنید .به خدا خیلی شرایط بدّی هست من با این همه خطر رفتم دکتر و ان همه انتظار کشیدم اما راهنمایی درست نگرفتم ، در ضمن این ماه که پریود شدم خونریزی م در حد چند لکه غلیظ بود اصلا خونریزی نداشتم و بدنم ورم کرده باقی مانده و الان سینه م خیلی ورم و درد داره ، نمیدانم چون هیدوکسی رو قطع کردم یا بِه خاطر کنکورد.چون صورتم هُم راش زاده من اصلا صورتم راش نمیزد.

سلام
کونکور را اول 1/2 دوز مصرفی، استفاده کنید تا یک هفته
بعد همان دوز نصف شده رو یک روز در میان تا دو هفته
و بعد قطع کنید
هر وقت ضربان بالای 80 داشتی ، 1/2 کونکور 2/5 مصرف کنید

سلام وقت بِه خیر ممنون از این که وقت گزاشتید ، ولی من از ابتدای درمان دارم نصف قرص کنکورد 2/5 میلی گرم روزانه استفاده میکنم یعنی الان از امروز 1/4 قرص برای یک هفته استفاده کنم بعد از یک هفته یک روز درمیان 1/4 بخورم تا دوهفته و بعد قطعش کنم ؟در طی این مدت مثلا صبح یک چهارم قرص مصرف کردم وسط روز یا شب ضربانم بالا رفت باز 1/4 بخورم؟ چون ابتدا ی این مشکل شبها ضربان داشتم بعد از مصرف قرص کلروکین .البتع دیشب مثلا حس ضربان داشتم دوًبار گرفتم دیدم 74 تا ضربان فشار هم 10روی 6 الان هم چک کردم 10روی 6 ضربانم باز 74 و یک بار هم 9روی 6 و 72 بود .و سوال دیگر اگر بعد این سه هفته مجددا کلروکین رو دکترشروع کرد و باز ضربان قلب بالا داشتم ان موقعه که نمیتونم کنکورد برای ضربان مصرف کنم قرص جایگزین که با داروی هیدروکسی کلروکین تداخل نداشته باشه وجود داره؟پروپانول نمیشه استفاده کرد؟ دکتر فخر زاده گفت ارامبخش بخور هیدروکلردیازپوکساید من قبلا این رو برای روده تحریک پذیر استفاده میکردم برای مدت یک ماه البته صبح و شُب کلیندیوم سی هُم میخوردم بعد یک ماه لرزش خفیف در اندام گرفتم فکر کنم دوزش زیاد بود الان چند سال از ان مدت میگذره اما لرزش دستم نرفت . با خود قرص مشکل ندرم اگر ضروری باشه جایگزین کنکورد بخورم. ممنون

بله
طریقه کم کردن قرص همینه
پروپرانولول 10 میلی در صورت لزوم استفاده شود.

ممنونم از لطف تون . من ساعت یک ا/4 قرص خوردم چند دفعه هُم چک کردم 74 ضربانم فشارم هُم 10/6 هست ان شا الله امشب همین جور باقی بمانه من این قرص رو بتونم قطع کنم .احیانا اگر شُب بالای 80 شد ضربانم یک چهارم دیگر قرص مصرف کنم یا تا صبح صبر کنم نصف قرص بخورم ؟ برای مورد اورژانسی میپرسم .

اصلا مشکلی نیست
اتفاقی نمیفته
نیاز نیست مجددا دارو بخورید، مگر ایتکه اذیت شوید که همان زمان 1/4 دیگر مصرف کنید

🙏