س.ش
عنوان :

چشم قرمز کودک 6 ساله

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام اقای دکتر حدود 5 هفته پیش خانواده ما مبتلا به کرونا شدن و پسر شش ساله من تنها علامتش 2 روز داشتم چشم قرمز بود بعد از 3 هفته pcr مجدد تست منفی شد و در فاز بهبودی قرار گرفتیم در این مدت یکبار دیکه چشم پسرم قرمز شده بود و قی زرد داشت دکتر شربت ازیترومایسین و قطره سولفاتامید 10 درصد و پماد اریترولیدین داد و یک روزه خوب شد مجددا بعد از. 2 هفته چندروزه چشمش قرمز شده و کمی قی زرد داشت الان چه دارویی پیشنهاد دارین؟ ایا قطره کلرامفنیکل مجاز هست؟
ببخشید جناب دکتر وویس شما باز نمیشه میشه برام تایپ بفرمایید ممنون
🙏

موفق شدید؟ از برنامه خارج شوید و دوباره وارد شوید.

بله ممنونم از شما