m.z
عنوان :

تست کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر من هفته 17 بارداری هستم و چند روزه که بدن درد و سر درد و گلو درد هستم و بدنم یه دفعه داغ میشه و دوباره خنک میشه و تست دادم اولی مشکوک بود و دوباره ازم تست گرفتن و گفتن ببر پیش دکتر زنان که دکتر خودم در حال حاضر نیستن و دسترسی ندارم و متخصص عفونی هم پیدا نکردم هر جا تماس گرفتم حالا میخواستم ببینم شما از جواب ازمایش من میتونین بگین تست من مثبت هست یا منفی چون همسرم هم تستش مثبت بوده ممنون میشم منو راهنمایی کنین و بگین چی کار کنم

با توجه به سابقه تماس مثبت و علائم و همچنین CRP مثبت برای شما کرونا مطرح هست

دارو چی باید مصرف کنم و چه جوری درمان میشه چون باردار هستم
احتمال این که بدتر بشم هست و اینکه با استامینوفن درد من کم نمیشه و هر روز علائم بیشتر میشه باید چه کار کنم ممنون میشم کمکم کنین چون خیلی نگران هستم

خیلی از علامتون بخاطر استرس زیادتون هم هست
نگران نباشین

فقط اگه علایم تنفسی پیدا کردین حتمااطلاع بدید

شما کرج مطب داربن که اگر حالم بد شد بیام پیشتون و اینکه دارو گیاهی چیزی میتونم بخورم

اگه سوالی داشتین مجدد بهم مشاوره بدین