م.ا
عنوان :

تشخیص کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام
سه روز هست که گلودرد بسیار شدیدی دارم و موقع خوابیدن احساس درد خفیف در نواحی قفسه سینه میکنم و و کمی هم تب دارم. به پزشک خانواده مراجعه کردم که با انجام آزمایش crp (+12) گفتند که به احتمال زیاد به کرونا مبتلا شدم و بهتره که به جای مراجعه به مراکز درمانی کرونا (اگر علایم شدید تر نشد) ابتدا به مدت دو هفته در خانه استراحت کنم.
به نظر شما لازم هست که برای تست PCR اقدام کنم؟ (تصویر نتیجه آزمایش رو هم ضمیمه کردم)

سلام با توجه به کاهش تعداد گلبول سفید وکاهش پلاکت وcrp بالا وبا توجه به شرج حال، شما دچار عفونت وایرال شده اید .با توجه به سن شما بدون بیماری زمینه ای فعلا نیاز به انجام pcr نداربد

🙏