م.و
عنوان :

خونریزی شدید

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر،خسته نباشید
مادر من 15 روزه ک خونریزی شدید دارن، دکتر رفتن سونوگرافی دادن،و دکتر دو روز سرم با یک امپول تجویز کردن و قرص ترنسید هر 6 ساعت
گفتن خونریزی باید قطع بشه تا هفته اینده بتونن عمل کنن
اما همچنان خون ریزی دارن،و از طرفی دیشب لب هاشون ورم کرده بود و فهمیدیم از عوارض قرصه و قطع کردن
الان باید چیکار کنیم که خون ریزی قطع بشه؟؟

سلام و درود بر شما
چند سالشونه و چند تا زایمان داشته اند؟
دیابت یا فشارخون دارند ؟

50 سال
دو زایمان
خیر دیابت و فشار خون ندارند
اخرین ازمایش خونی که دادن کم خونی داشتند هموگلوبینش کم بود

به نظر من باید اول از همه برای ایشون کورتاژ تشخیصی انجام بشه

نمونه بردلری از رحم انجام میشه و هم خونریزی کم میشه

البته تا قبل از کورتاژ موقتا قرص جلوگیری از بارداری مثل سیپروترون کمپاند شبی یک عدد مصرف کنند همراه با کپسول اهن و در اولین فرصت کورتاژ لازم است

خیلی ممنونم
با وجود اینکه خونریزی قطع نشده،امکان انجام کورتاژ هست