#.#
عنوان :

دیابت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام پدر 76 ساله ام مدتی قبل پاهاشون و دست سمت راستشون دچار زخم شده بود و زخمها هم عفونت کرده بود بعد از مشاوره با دکتر سنندج گفتن که باید ازمایش بدن و قندشون بررسی بشه . و براشون کپسول سیپروفلوکساسین 500 رو تجویز کردند برای عفونت و براشون ازمایش نوشتند . خودشون روزی یک عدد گلی بنگلامید 5 رو بعد شام می خورند . اما تشخیص دکتر قبل از ازمایش این بوده که میزان قرص مصرفی با میزان قند خون هماهنگی نداره .الان ازمایش ها رو خدمتتون ارسال می کنم با عکس پاشون اگه راهنمایی بفرمایید ممنون می شم . البته من همسرم( ناصر وزیری) قبل کرونا مریض خودتون بوده از سنندج مزاحمتون می شد برای کنترل دیابت .

سلام روز بخیر به غیر از گلیبنکلامید چه دارویی برای قند خون استفاده میکند

سلام هیچ داروی دیگری مصرف نمی کنند .فقط گلی بنگلامید 5 روزی یک عدد بعد شام .

قرص گلبن گلامید را قطع کنید . روزی 3 قرص متفورمین 500 بعد از هر وعده غذا بخورد قبل از صبحانه یک قرص دیابزید 30 بخورد برای ضایعات پوستی به متخصص پوست مراجعه کنید چون برای تشخیص ضایعات پوستی باید از نزدیک توسط پزشک همه بدن معاینه شود. در ضمن درمان مطلوب دیابت از طریق نرم افزار بخصوص اگر از قبل پزشک بیمار را ویزیت نکرده باشد برای طولانی مدت مناسب نیست توصیه میکنم داروهای فوق را به مدت یک ماه استفاده کنید و بعد در شهر خودتان برای ادامه درمان به پزشک مراجعه کنید. اگر هم توانستید تهران تشریف بیاورید در خدمت هستم

🙏