س.ص
عنوان :

درد قلب و تیر کشیدن پای چپ

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشید بنده اکو گرفتم گفتن پرولاپس زیادی داری بعد الان درد قلب دارم و همزمان با درد قلب پای چپم تیر میکشه و بی حس و کم جون میشه پای چپم هنگام درد قلبم جوری که باعث سردرد شدم از دیشب ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام عرض شد
پرولاپس هر چقدر هم شدید باشه، جای نگرانی نداره و خطرناک هم نیست
قرص پروپرانولول 10 روزی یک عدد
ب1 300 شبی یک عدد
کلرودیازپوکساید 5 شبی یک عدد
علائم تون بیشتر ناشی از اضطرابه

مرسی ممنون الان برای پای چپم اذیتم پرانول مصرف کردم تاثیری نداشته اصلن سرشده و درد داره نمیدونم چرا از دیشب اینجورم و نمیتونم راه برم اخه قلبم تیر کشید اینجور شد
الپروزولام مصرف میکنم برای خواب اشکال نداره؟

سر شدن پاتون به قلب تون ارتباطی نداره
آلپرازولام هم مشکلی نداره
زیاد روی صندلی می نشینید؟

سلام خانوم دکتر متاسفانه گوشی بنده خراب شد دیر پاسخ دادم. بله یخورده تحرکم کمه
خانوم دکتر من پرانول مصرف میکنم بعد تاثیری روی تپش قلبم آنچان نداره خواستم ببینم جایگزین دیگه ای نداره؟

سلام
قرص بیزوپرولول 2/5 میلی، روزی دو نصف قرص

🙏
تشکر خانوم دکتر
خانوم دکتر نصف صب و نصف شب باید باشه این قرص بیزوپرولول؟