ن.م
عنوان :

سن تزریق بوتاکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام

میشه لطفا بفرمایید بوتاکس را از چه سنی باید شروع کرد و ایا عوارضی دارد؟وعوارضش چیست؟

سلام عزیزم

سن مشخصی در مقالات ذکر نشده اما تصور قدیمی که بوتاکس مال فرد پیره کاملا رد شده و اخیرا سن مناسب تقریبا بین 30 تا 50 سال در نظر گرفته شده است.

اگر بوتاکس توسط متخصص پوست و از دو نوع موجود دارای تاییدیه در ایران یعنی دیسپورت و نورونکس زده بشه هیچ عارضه ای نداره.