م.ح
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام آقای دکتر خسته نباشید توروخدا کمک کنید کل خانوادم کرونا گرفتن حساس ترینشون پدرم که که دیابت داره دو کودک 1/5 و 11ساله و یه خانم باردار که فردا سزارین می کنه چه دارویی استفاده کنن

سلام پدر شما حتما باید به پزشک مراجعه و ارزیابی شود. بقیه بیماران اگر حال عمومی خوب دارند از داروهای مسکن مثل استامینوفن و شربت دیفن هیدرامین برای سرفه استفاده کنند

به دختر 1/5سالم چی بدم؟ تب می کنه خودمم گلو درد سردرد بدن درد گرفتم
ازیترو مایسین بهش بدم؟یه آزمایش ازش گرفتم تعداد لنفوسیت هاش اومده پایین

کودکان هم مثل افراد سالمند نیازمند ویزیت و ارزیابی هستند و باید توسط متخصص اطفال ویزیت شوند. به کودک خود قطره استامینوفن هر 6 ساعت دو برابر وزن به قطره بدهید. خودتان هم علاوه بر دو داروی ذکر شده از کپسول آزیترومایسین 500 میلی گرم روزی یک عدد استفاده کنید. اما اکیدا توصیه می کنم اگر احساس تنگی نفس داشتید باید به بیمارستان مراجعه و سی تی اسکن ریه انجام دهید

🙏