n.s
عنوان :

میگرن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام ببخشید من خانمی 52 ساله هستم مدت هاست که میگرن دارم ولی دوسالی است که هنگام پریود درد شدید سر میگرم و فقط نوافن ارومم میکنه
ابتدا فک میکردم بخاطر یائسگی است اما جدا از اون هم گاهی پیش میاید
و مدتی است که هنگام سردرد و چشم و گوشم هم درد میکند
البته گوش هم گاهی صدا میده و حس میکنم داخلش چیزی حرکت میکند
خواستم بدونم ممکنه مشکل جدی باشد برای سر و مغزم ؟

سلام
اگه سابقه میگرن دارین دیگه خیلی جای نگرانی نداره
اگر شکل سردردهاتون با قبل فرق کرده بازم بهتره مراجعه کنین معاینه بشین و در صورت ضرورت بررسی انجام میشه براتون

ممکنه مشکل جدی ای باشد؟
البته چشم هام ب شدت ب نور حساسه و خوابم خوب نیس

بعید میدونم مساله خاصی باشه
محض احتیاط عرض کردم

ممنونم لطف کردید