م.ب
عنوان :

درد و تب

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر دخترم 1 سالشه و بعد زدن واکسن 6ماهگی از هفته بعدش شروع به تب کرد آقای دکتر 4 روز حالش کاملا خوبه و سر 5 روز حالش بد میشه اوایل بیشتر تب بود و با شیاف هم درد و تبش خوب نمیشد ولی اون آقای دکتر با درد شروع میشه و بخاطر درد شدید یه لحظه هایی دمای بدنش بالا میره ولی بعد چند دقیقه پایین میاد
ازمایشای دیگشم همین هست آقای دکتر WBC و crpبالا بود تو همه آزمایشات البته آزمایش اول که چند ماه پیش بود wbc17*****900 بود که یه دوره دکتر بخاطر التهاب گوشش بهش سفکسیم داد بعد اون آزمایش مجدد داد به 14600 رسید الانم مثل قبل حالش بد نمیشه آقای دکتر یعنی اون تب و درد شدید دیگه نداره ولی باز سر 5 روز حالش بد میشه

سلام خانم
خدمت شما عرض کنم در این سن تب بیشتر بخاطر عفونتهای ویروسی مختلف و بویژه به جهت دندان در اوردن کودک مستعد عفونتهای ویروسی میباشد . ازمایشاتی که شما ارسال کردید تقریبا مربوط به 3 هفته قبل است و اکثرا در حد طبیعی است بجز شاخصهای التهابی که در زمان تب ویا التهاب بالا میرود
سئوال بنده این است الان وضعیت کودک در چه حالی است؟
و با توجه به تبهای دوره ای باید از نزدیک معاینه شود و از نظر یک سری از "اختلالات خود التهابی" که نادر ولی مهم میباشد بررسی شوند ولی نیاز به اطلاعات بیشتر و معاینه هست و بفرمایید شرایط ایشان الان چطور هست

آقای دکتر دیشب حال دخترم بد شد ساعت 12 شب کمی درد داشت که بهش قطره استامینوفن دادم و چند بار دمای بدنش تا 38 بالا رفت ولی بعد از چند دقیقه خودش پایین اومد الان از صبح حالش کاملا خوبه
4 تا دندون در آورده آقای دکتر ولی دندوناش خیلی دیر در میاد آقای دکتر ولی هر 4 تا از دندوناش فردای همین تب پنج روز بیرون اومد
ولی آقای دکتر خیلی نگران هستیم چون هر 5 روز یکبار داره این تب تکرار میشه و چند جا دکتر بردیم روز تب معاینه شد بچه ولی گفتن مشکلی نداره الان چند ماه هست که وزنش ثابت مونده ولی از لحاظ قد رشد داشته

تصویر کارت رشد کودکتان را اگر ممکنست ارسال کنید
نگران نباشید اگر در حد خودش رشد کند و رشدش متوقف نباشد یا افت نکند اشکالی نداره
عفونتهای ویروسی بسیار زیاد است و کودک هم ایمن نیست بنابراین بروز این عفونتها خیلی معمول است

آقای دکتر این تا 6 ماه بچم هست ولی در حال حاضر قدش 80 ولی وزنش 10 کیلو نیم هست یعنی آقای دکتر این تب 5 روز یکبار مربوط یه تب های دوره ای نیست من گیلان ساکن هستم و بچرو چند جا دکتر بردیم حتی بهم گفتن که باید از نظر چشم و مغز بررسی انجام بشه که خدای نکرده توده ای چیزی نداشته باشه که باعث التهاب میشه بیشتر نگرانی من الان اینه

طبق منحنی رشد کودک شما رشد بسیار خوبی دارد و بتدریج از حد متوسط وزن و قد بالا تری دارد و در حد اضافه وزن و بطرف چاقی می رود و در این سن حدود دو ماه از قد و وزن متوسط جلوتر است
تبهایی که برای کودک بروز می کند بیشتر در زمینه عفونتهای ویروسی مکرری است که مبتلا می شود ولی در هر صورت از نزدیک باید معاینه و پیگیری شود و اگر پزشکان اطفال توصیه به معاینه توسط متخصص چشم کرده اند حتما یک معاینه چشم پزشکی انجام شود

بله آقای دکتر دکتر دخترم گفتن که یه چشم پزشک ببینه بچرو خوبه
فقط آقای دکتر یه سوال دیگه داشتم دخترم پشت خودش یه خال داره که از وقتی دنیا اومده بود این خال و داشت گاهی اطراف خالش یه کبودی خیلی کم دیده میشه

این ضایعه پوستی بخاطر رشد زیاد عروقی (همانژیوم) است و در 3 سال اول رشد میکنه و ممکنه بزرگتر بشه ولی بعد از اون پسرفت میکنه و محو میشه بخاطر همین فعلا نباید اقدامی شود