ح.ح
عنوان :

جایگزین نوورپید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر. روزتون بخیر.
46 ساله و آقا هستم. دیابت دارم و انسولین مصرف میکنم. قبلا لانتوس و نوورپید بود که بعد از نایاب شدن لانتوس و مشاوره با شما توجئو رو جایگزین کردم.
متاسفانه نوورپید هم به سرنوشت لانتوس دچار و نایاب شده. الان دو روزه جز توجئو انسولینی استفاده نکردم.
اگر ممکنه قبول زحمت بفرمایید جایگزینی برای نوورپید معرفی بفرمایید
دوز مصرف روزانه ام برای نوورپید 12 واحد قبل از هر وعده اصلی غذایی (جمعا 36 واحد در روز) و توجئو 25 واحد در هر شب هست.

سلام ممنونم.میتونید معادل نوورپید در صورتی که داروخانه موجود بود از اپیدرا استفاده کنید و اگر اپیدرا هم پیدا نشد از انسولین رگولار 10 واحد نیم ساعت قبل از هر وعده استفاده کنید

مت.شک.رم. جستجو کردم. انسولینی بنام "نوومیکس" موجود دارند. آیا برای من قابل استفاده هست؟

در صورتی که انسولینهایی که عرض کردم تهیه نشد می تونید از نوومیکس 20 واحد قبل از هر وعده استفاده و توژئو را قطع بفرمائید چون نوومیکس انسولین ترکیبی هست ولی باید یک مدت قندها مرتب چک بشه تا نیاز دقیق تر محاسبه بشه

بسیار سپ..اسگ..زارم.
🙏