م.س
عنوان :

جوش های خیلی زیاد روی سطح پوست و ایجاد خارش زیاد

متخصص پوست، مو و زیبایی
به دلیل ایجاد لکه های شبیه به اگزما یا جوش و خارش خیلی شدید به دکتر پوست مراجعه گردید و یک محلول و یک پماد دستساز و قرص ضد حساسیت دادند و همینطور ازمایش و سونوگرافی از کبد.
پس از مصرف و گذشت 2 هفته زخم ها خوب شدند. اما به محض اتمام داروها مجددا لکه های قرمز با شدت بیشتر برگشتند با همان خارش قبل.
مجددا به پزشک مراجعه شد و قرص ازیترومایسین 250- نئوتادین 5- و پماد مالیدنی دادند که به مدت یک هفته است استفاده میکنم اما هیچ آوری از کم شدن جوش ها خارش وجود ندارد . و حتی تعداد جوش ها گسترده تر و ریز تر شده اند.
عکس از بدن- جواب آزمایشات و سونوگرافی نیز به پیوست ارسال گردید.
لازم به ذکر است بابت جواب ازمایش و سونو به دکتر گوارش مراجعه گردید و گفتند برای کیسه صفرا نیازی نیست فعلا کاری انجام بشه و باید هر 6 ماه پولیپ ها از نظر اندازه چک شوند.

با سلام ، شکل ظاهری لک ها به نظر پیتریازیس روزه ا هست معمولا بعد از بیماری های ویروسی ایجاد میشه تب ، ضعف ، سرماخوردگی و چنین علایمی در یکماه گذشته نداشته اید ؟!

سلام وقتتون بخیر.
خیر هیچ کدوم رو نداشتم در یکماه گذشته .

دارو خاصی مصرف نکردید ، تبخال نداشتین ، شروع بیماری چطور بود ابتدا یک ضایعه پیدا شد سپس تعداد زیاد شد یا همه یکباره شروع شد

با سلام مجدد
خیر هیچ داروی خاصی مصرف نکردم و همینطور ویروس تبخال ندارم توی بدنم چون تا حالا تبخال نزدم.
شروع بیماری به این صورت بود که ناحیه زیر بقلم با خارش شدید همراه بود که بعد از خارش این لکه های قرمز مثل کهیر روی همون قسمت پدیدار شد که رفته رفته کل بدن رو گرفت. البته پاها کمتر و نیمه بالایی بدن خیلی بیشتر شد.

مرتب چرب نگه دارید کمتر بشویید از کرم که می نویسم روزی یکبار مصرف کنید لوسیون بدن هم بعد از حمام به همه بدن بزنید

معمولا طی یکی دوهفته باید بهبود یابد در صورت لزوم اقدام بعدی نمونه برداری لازم می شود

بسیار خب خیلی ممنونمآقای دکتر کرمی که نوشتید لوسیون بدن هست؟

هم کرم الوکام روزی یکبار و لوسیون بدن فقط بعد از حمام

خیلی خیلی ممنونم ازتون آقای دکتر. چشم حتما . بسیار سپاس ازتون
🙏
سلام مجدد آقای دکتر وقتتون بخیر باشه
این پمادی هست که فرمودید و از داروخونه گرفتم. فقط اینکه توش نوشته شده روی کشاله ران و صورت مصرف نشه . با توجه به اینکه من روی کشاله رونم هم این لکه ها هست، میتونم بزنم روش؟
همینطور اینکه این جوش ها هی خارشش جابجا میشه یعنی اینکه یه مدت روی شکم و سینه خارش داشته و بعد
از اون الان روی کشاله ران و اطراف گلو خارش داره. این طبیعی هست؟

روزانه یکبار دستور مصرفش هست ، چرا هم پماد و هم محلول گرفتید ؟!

در نسخه من فقط پماد بود و دیگری لوسیون بدن هست نه لوسیون الوکام ( البته ایرانی مگاکورت داده )

روی نواحی فوق کمتر مصرف شود و اگر خارش نداشت اینجاها نزنید

سلام
وقت بخیر
ببخشید من فکر کردم منظورتون لوسیون و پماد الوکام هر دو هست. چشم فقط پماد رو روزی یکبار میزنم.
و لوسیون هم لوسیون عادی بعد از حمام استفاده میکنم.
آقای دکتر الان که میگذره و از پماد استفاده میکنم خداروشکر خارش هام خیلی کم شده
سپاس ازتون
🙏
سلامت باشید خیلی ممنونم ازتون .

آقای دکتر خارش جوش ها خوب شدند با استفاده پماد و استفاده از پماد رو قطع کردم چون خوب شدم.
الان با گذشت یکهفته مجدد خارش دارم توی نقاط مختلف و مجدد داره تبدیل به جوش میشه متاسفانه.

اگر که صلاح میدونید من یک هزینه ویزیت دیگه پرداخت کنم که مجدد ارتباط برقرار کنیم.

دارو رو زود قطع نکنید این بیماری معمولا یک تا دوماه طول میکشد