ب.ب
عنوان :

الرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید،پسرم16 ماهشه وزنش 12 کیلو،1ماه پیش خربزه خورد وسرفه های خشک میکرد صدای سرفه اش شبیه به خروسک بود بعد 10 روز سرفه هاش خلط دار شد که طی این مدت آزیترو 100 و زادیتن خورد ولی کامل خوب نشد بردم دکتر بهش آموکسی 400 داد خورد بهتر شد ولی الان وقتی یه سری از غذاهارو میخوره سرفه خشک میکنه دو شب بهش زادیتن میدم راحتر میخوابه به نظر شما ادامه بدم زادیتن رو؟

دوست عزیز این سوال مربوط به کرونا نیست و من نمیتونم در مبحث کرونا پاسخگوی این سوال باشم.