r.s
عنوان :

خشکی بیش از حد چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با عرض سلام خدمت آقای دکتر
وقتتون بخیر
من خانم 27 ساله هستم، تقریبا همیشه مشکل خشکی چشم رو داشتم ، 5 سال قبل رفتم پیش متخصص چشم و گفتن هم فشار چشمم بالاس هم خشکه
و داروی لوتمکس واشک مصنوعی آرتلاک و یه قطره که اسمش یادم نیس دادن
از اون موقع شدت کمتر شد ، ولی با خوردن باد ،گرما و سرما حس خشکی چشمم رو دارم و با قطره های اشک مصنوعی خوب میشدم ولی الان چن ماهی هست که خشکی چشمم بیش از حد شده و با قطره Hye و ارتلاک هم تغییری نمیکنه و خیلی اذیت کنندس ، امکانش هست دوباره فشار چشمم بالا رفته باشه ؟ و اینکه شما چی تجویز میفرمایین
آقای دکتر لوتمکس رو 5 سال پیش مصرف کردم و الان چن سالی هست که قطره های اشک مصنوعی مصرف میکنم
خیلی ممنونم ازتون