م.ق
عنوان :

دیابت نوع1

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام دخترم خواستگاری با سن 29سال ودیابت نوع1 که یک ساله مبتلا شده دارد،،، شرایطازدواج با این افراد چطوره؟ بچه اینها مبتلا میشه؟ من خیلی نگرانم

سلام عزیزم
ازدواج با اون ها بیشتر از اون که از نظر پزشکی نیاز به شرایط خاصی داشته باشه از نظر روحی و انسانی باید توسط فرد مقابل درک و کمک بشه. احتمال ابتلا فرزند ایشون اگر با فرد سالم ازدواج کنند فقط 1-4٪؜ هست.