س.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من 39 سال سن دارم و از حدود 4 ماه پیش ریزش مو گرفتم و موهام احساس میکنم کم پشت شده
بیماری خاصی ندارم جدیدا هم جراحی یا زایمان یا شیردهی نداشتم .الان حدود 3 ماه هست که کپسولhairvit و 2 ماهه بیوتین و حدودا 20 روزی هست که محلول فارماسریز رو استفاده میکنم اما هیچ تاثیری نداشته.پریودیهام منظمه و هیچ علامت اختلال هورمونی ندارم و سابقه تیرویید هم نداشتم .استرس هم ندارم
قرص جلوگیری از بارداری رو از ابان ماه تا اوایل تیرماه خوردم قبلا از ال دی استفاده نمیکردم.ممکنه از این باشه؟ از این دوره دیگه نخوردم.
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم خیلی ریزش موهام اذیتم کرده

سلام عزیزم بارک الله که اینقدر کامل توضیح دادی مزو تراپی رو بهت توصیه میکنم

تشکر از پاسخگویی باتوجه به وضعیت بسیار بد کرونا در خوزستان ،آیا مکملی نیست فعلا اضافه کنم به مکملهام؟
به نظرتون ممکنه از ال دی باشه؟مکملهام ممکنه اثرشو هنوز نکرده باشه؟
من حدودا 18 سال پیش به دلیل یه تصادف سخت و چندین جراحی ریزش مو گرفتم و موهام کمی کمپشت شد اما بعدش مورد خاصی نداشته
اما مامانم ریزش موی شدید داشت فک کنم قبل از سن یائسگی هم بود و الان خیلی از سرش خالیه
ممکنه مال من ارثی باشه ؟نکنه مال منم اونطور بشه

ممکنه مربوط به ال دی باشه اما اون که قطع کردی تغذیه سالم و عدم استرس نقش مهمی در درمان داره بهرحال قابل برگشته نگران نباش ربطی به کرونا نداره و میتونی برای اطمینان به مطب یکی از همکارا توی شهرتون بری و معاینه مو بشی

نه منظورم این نیست که علایم کرونا باشه ،به خاطر کرونا نمیشه رفت مطب حضوری،آیا ممکنه مال منم مث مامانم بشه؟
داروها چه مدت اثر میکنه؟

منظور بنده این بود که مراجعه به مطب متخصص پوست مشکلی با کرونا نداره برای مزو تراپی گه تزریق مواد تقویتی ریشه مو در پوست سر هست میتونید انجام بدین بهتر از داروهای خوراکی جواب میده در عین حال یه معاینه حضوری توصیه میکنم

نه دلیل نمیشه شما هم مثل مامان به اون شدت بشین نگران نباشین