M.D
عنوان :

درد پشت

متخصص داخلی
سلام روزتون بخیر من هفته پیش آنتی بیوتیک مصرف کردم بعدش معده درد گرفتم هرشب با معده درد بیدار میشم انگار اصلا غذا نخوردم گرسنم میشه. حالا چند روز پشتم درد میکنه حدودا پشت معدم، پریشبم همسرم خواب بود دستش رو قفسه سینم بود اصلا نتونستم سنگینیشو تحمل کنم قفسه سینم درد میکرد بعد خوب شد ولی هنوز پشتم درد میکنه نگرانم که یوقت کرونا نگرفته باشم ریه هامو درگیر کنه متوجه نشم، و اینکه 3تیر دو روز گلو درد و سرفه خشک داشتم با نوشیدنی های گرم برطرف شد باز چندروز بعد تکرار شد که مجدد درمان خونگی انجام دادم برطرف شد. میتونه این درد مربوط به معدم باشه؟ یه دختر 5ماهه دارم میترسم کرونا باشه خودم متوجه نشم بچمم بگیره.

سلام وقت بخیر. علایم تون به احتمال زیاد مربوط به ریفلاکس ( برگشت اسید معده ) است که هم درد و گلو درد رو توجیه می کنه

شبها قرص فاموتیدین و کلیدنیوم سی قبل از شام میل بفرمایید تا 2 هفته اگر بهبودی نداشت مراجعه کنین به پزشک

لازمه دارویی استفاده کنم؟
ممنون از لطفتون. جسارتا برای بچم مضر نیست؟ تو دوران شیردهی هستم.
🙏