ن.م
عنوان :

آزمایش چک آپ

متخصص داخلی
با سلام.
یکی از بستگانم خانمی 54 ساله هست و 4 ماه پیش عمل مهره 12 برای کمر داشتند چند ماهی استراحت تقریبا مطلق داشتند و خیلی فعالیت نداشتند .آزمایش چک آپ طبق عادت 6 ماهه دادند که به پیوست ارسال گردیده است قابل ذکر هست که آزمایش قبلی ایشان برای مقایسه نیز ضمیمه شده است. ایشان قبلا فعالیت ورزشی داشتند اما این چند ماه بخاطر عمل بیشتر در حالت استراحت بودند .بعد از انجام عمل سه کیسه خون به ایشان تزریق شد. در ضمن فشار ایشان در حدود 12 و 13 اینا هست .
 1.آیا برای چربی نیاز به مصرف قرص هست؟
ESR بالا به چه دلیل هست؟ 2.
قرص های مصرفی ایشان به شرح زیر است:
قرص osteo quinone صبح و شب
قرص ویتامین دی ماهی 1 بار
قرص لوزارتان 25 نصف
قرص متوهگزال 47.5  نصف
قرص انتی بیوتیک برای 1 ماه مصرف کرده اند  بعد از عمل
چکار باید بکنیم؟
تاریخ آزمایش جدید 8 تیر 99 هست
و آزمایش های قبلی اسفند و آبان 98 هست

قرص ویتامین D و یا فرأوردهای ویتامین D باید قطع بشه .چون خیلی بالاست

برای ldl بالا حتما باید دارو مصرف کنند

tab:Atorvastatin 20 mg
یکعدد روزانه همراه با رژیم کم چرب

انتی بیوتیک بعد از یکماه لازم نیست

ممنون خانم دکتر عزیز.لطف کردید واقعا. این اتورواستاتین 20 تا چه زمانی باید مصرف گردد؟
آنتی بیوتیک هم قطع کردند.
چشم ویتامین دی دیگه مصرف نمیکند اما در قرص osteo quinone ویتامین دی و کلسیم وجود دارد روزی 2 عدد به دلیل جلوگیری از پوکی استخوان و عملش مصرف میکند .
ممنون از وقتی که گذاشتید
🙏