ن.خ
عنوان :

علت سوزش چشم من چیست؟

متخصص چشم پزشکی
سلام پزشکان محترم... من بعضی وقتا که دارم با گوشی کار میکنم یا مثلا استراحت میکنم یه دفعه و بی دلیل چشمام شروع به سوختن میکنه و اگه چشممو باز نگه دارم قرمز میشن و اشک میاد از چشمم تا صورتمو با آب بشورم تا مشکل حل بشه. علتش چیه؟؟؟ من مراقبم که دست آلوده به چشم نزنم ولی مشکل همچنان برقراره. این سوال اول بود.

سوال بعدی هم اینه که: من بخاطر همین مشکل از دیروز صورتمو با شامپو بچه فیروز میشورم که نوع معمولی و بدون ویتامین هست. ولی با رفتن کمی از شامپو داخل چشمم مجددا یکی از چشمام به سوختن افتاد و قرمز شد.
این بخاطر شامپو بچه بوده یا مشکل چیزی دیگه هست؟ الان چشمم قرمز نیست ولی یکم حس سوزش خفیف دارم.
سوال سومم اینه که برای رفع احساس سوزس و قرمزی خفیف اون
چیکار کنم؟

سلام. احتمال زیاد به خاطر خشکی چشم باشه و به احتمال کمتر ممکنه چشمتون نمره داشته باشه و نیاز به عینک داشته باشید
موقع استفاده از چشمها برای مطالعه و یا هر کار نزدیک، بهتره پلک زدن رو فراموش نکنید ، چون خیره ماندن به موبایل باعث خشکی لایه ی اشک روی چشمتون میشه و با پلک زدن لایه ی اشکی روی چشم پخش میشه و باعث نرمی چشم میشه. هر 20 دقیقه مطالعه، 20 ثانیه به فاصله ی دور نگاه کنید تا چشماتون از حالت تطابق و اسپاسم به حالت استراحت برگرده.
قطره اشک مصنوعی و قطره فلوکورت استفاده کنید هر 6 ساعت و هر 8 ساعت

🙏
سپاس فراوان از شما آقای دکتر محمدی عزیز.
این هم 2 سوال آخرم:

1- مصرف 8 لیوان آب در روز میتونه خشکی چشم را از بین ببره؟

2- و این هم سوال آخرم ... قطره های چشمی را توی یخچال بگذارم یا بهتره توی یه اتاق خنگ نگهداری کنم؟ منظورم هم قبل از باز کردن هست هم بعد از بازکردن قوطی... روی قوطی ها که نوشته زیر 30 درجه. تو یخچال نگذارم؟

سلام. بله مصرف مایعات و آب میتونه در رفع خشکی چشم موثر باشه.
اکثر قطره های چشمی قبل از باز شدن میتونه خارج یخچال نگهداری بشه ولی بعد از باز شدن بهتره داخل یخچال نگهداری بشه
موفق باشید و سلامت