ا.س
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام وقت بخیر.یک هفته از مثبت شدن تست کرونام میگذره. آزیترومایسین و پنتوپرازول استفاده میکنم. سرفه و تنگی نفس ندارم. فقط وقتی نفس عمیق میکشم و کمی نگه میدارم، بعد از بازدم تک سرفه دارم. تعداد تنفسم هم در دقیقه حدود 20 تاس. آیا ممکنه ریه ام درگیر شده باشه؟ باید اقدامی کنم؟اسکن ریه لازمه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون

سلام نیاز به هیچ کاری نیست .ترس بیمورد رد کنار گذارید.استراحت کنید .میوه زیاد بخورید

🙏