ف.ک
عنوان :

پاپ اسمیر

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید. من 23 سالمه ازدواج کردم و زایمان نداشتم. مدتی از ایودی استفاده میکردم. به دکتر مراجعه کردم گفتن دهانه رحم زخم هست و تست پاپ اسمیر هم نوشتن. میخواستم ببینم نتیجه تستم چطوره و ایا باید ویزیت حضوری بشم برای این ازمایش؟ ایا ممکنه زخم دهانه رحمم برای ایودی بوده باشه؟

سلام و درود بر شما
این پاپ اسمیر نرماله و اون التهابی که نوشته در تمام پاپ اسمیر ها گزارش میشه و نگران نباشید

البته بهتر بود که تا زمانی که زایمان نداشته اید ایودی نمی گذاشتید .
بله ایودی میتونه باعث زخم بشه

اما اگر انتی بیوتیک برای درمان زخم مصرف کرده اید الان مجددا برای معاینه مراجعه کنید ببینید زخم در حال بهبود هست یا نه؟
این موضوع فقط با معاینه حضوری مشخص میشود

🙏
قبلا دکتری که برام ایودی گذاشتن گفتن برای من که زایمان نداشتم ممکنه مشکلاتی بوجود بیاره ولی گفتن قابل حل هستن و توی چکاپا مشخص میشن..من چون با روش های جلوگیری دیگه مشکل داشتم گذاشتم ایودی رو ولی این دکتر جدید خیلی من رو ترسوندن گفتن ممکن بود رحمت پاره بشه

نگرانی معمولا بخاطر ایجاد زخم و عفونت هست و حالا هم کار خوبی کردید که درآوردید

🙏