ن.ط
عنوان :

کبودی

متخصص قلب و عروق
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
همسرم آقایی 43 ساله هستن و دقیقا سال گذشته آنژیوگرافی شد و برای یکی از رگهای قلبش فنر گذاشته شد و از اون موقع داره هر روز یک عدد پلاویکس و یک عدد آسپرین 80 می خوره.
امروز عصر حواسش نبوده و پای راستش تا بالای ران با ضرب داخل یه حفره شده و به عضلات پاش شدیدا ضربه وارد شده . قسمت های زیادی از پاش قرمز بود و حالت خونریزی زیر پوستی داشت و قسمت های قرمز خیلی هم ورم داشت.
وقتی اومد منزل رفت حمام و اشتباه کرد و پاش رو با آب گرم هم ماساژ داد
البته از اون موقع تا الان با یخ های داروخانه ای کمپرس سرد میذاره
از نظر شکستگی استخوان پا و زانو فکر نمیکنم مشکلی باشه چون استخوانش موقع راه رفتن یا فشار دادن درد نداره .
فقط نگران قرمزی ها و کبودی ها هستیم که یه وقت به علت داروهایی که می خوره خونریزی اش بند نیاد
می خواستم ازتون سوال کنم الان چیکار کنیم
که مطمئن بشیم خونریزی قطع بشه
مثلا قرص خاصی بخوره یا قرص خودش رو نخوره ؟
و کمپرس سرد خوبه و ادامه بده ؟
ممنون میشم راهنمایی مون کنید چون بخاطره وضعیت کرونا می خواد تا جایی که شدا دکتر نره
این قسمت هایی که در عکس کبوده ورم هم داره

اگر استنت براشون تعبیه شده و هنوز یک سال کامل نشده داروشون رو قطع نکنن

کمپرس سرد خوبه ولی مستقیم یخ ندارن

یه پارچه بین یخ و پوست باشه و بذارن بردارن

اگر شدت ضربه زیاد بوده و درد شدید پیدا کنن باید مسایل خونریزی داخی ماهیچه و ... رو بعد بررسی کنیم ولی فعلا استراحت کنن

دقیقا ده روزه دیگه یکسال میشه
و قرار بود که دکتر برن و ببینن لازمه پلاویکس رو هنوز بخورن یا نه ولی آسپرین رو گفته بودن باید همیشه بخورن
الان آسپرین شب رو مصرف کنه ؟
بیمارستان آتیه
کمپرس سرد رو تا رفع قرمزی ها ادامه بدن ؟

فعلا دارو رو قطع نمی کنیم مگر در موارد خاص که مجبور بشیم

اندام رو حرکت میدن درد دارن ؟

مثلا انگشتای پا رو بالا بیارن ؟ زانو رو آروم خم کنن درد دارن ؟

در حالت ثابت درد ندارن ولی با حرکت دادن پا درد دارن ولی خیلی شدید نیست
انگشتان رو خم و راست میکنن مشکلی ندارن ولی وقتی زانوشون رو خم میکنن درد دارن

اگر درد پا رو به افزایش رفت حتما مشورت ارتوپدی میخواد

کمپرس سرد رو تا رفع قرمزی ها ادامه بدن ؟

یه ملحفه تا کنید پاشون چند سانت بالا باشه

🙏
خیلی لطف کردین آقای دکتر
🙏

خیلی هم فردا به بعد بی حرکت نمونن ، اگر درد باعث بی حرکتی کامل شد نیاز به پیگیری داره

چشم حتما
🙏