ک.م
عنوان :

مشکل ناخن

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خسته نباشید من یه تغییر رنگ یا تغییر حالت ناخن انگشت چهارم در هر دو پا که فقط همان انگشت میباشد را مشاهده میکنم آیا مشکل قابل توجهی میباشد؟

از کی شروع شد ، چگونه پیشرفت کرد مدت شروع بیماری ، سابقه قبلی ؟ با خارش پوست همراه هست ، پوسته هایی که در اطراف هست از قبل بوده یا همزمان ایجاد شده

از مدت تقریبا دو هفته متوجه شدیم و از ابتدا فقط به همین صورت سفید شد اما الان یکم برجستگی داره
بدون هیچ خارشی و نه هیچ سابقه قبلی هم نبوده و پوسته ها بله از قبل هم بوده

پس اگر پوسته ها از قبل بوده یک ازمایش قارچ از ناخن و ان پوسته ها انجام بشه قبلش سه روز پا را نشویید سپس ازمایش بدهید تا تصمیم بعدی اتخاذ کنیم

البته آقای دکتر اون پوسته ها همیشگی نیستن و فقط تو اون قسمت نیس هم کف پا و هم پاشنه پا وجود داره وفقط بعضی مواقع اون پوسته ها وجود داره
و الان هم اصلا وجود نداره اون پوسته ها یعنی از پری روز کلا هیچ پوسته ای نمونده

اگر سه روز نشویید پوسته ها دیده میشه اگر نبود فقط از ناخن نمونه بگیرند