م.ح
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خانم دکتر خسته نباشید، مشکل بسیار حاد و اصلی داریم که واقعا به کمکتون احتیاج دارم ، حکم حیات دوباره پسر عموم رو داره، یک یه هفته ای میشه کرونا گرفتن و الات بستری بیمارستان تو یکی از شهرستان های محروم هستند و خودشون تنگی نفس بعضی اوقات داشت بخاطر انحراف بینی ، الان اکسیژن متصل بهشون هست ، دکترا و پرستار ها گفتن باید آمپول ایمونوگلوبین یا ivig رو واسش هر چه سریعتر پیدا کنید ، خواستم ازتون خواهش و تمنا و التماس کنم اگر دوستی ، اشنایی یا اقوامی خودتون سراغ دارید تا باهاشون هماهنگ کنیم و خودتم هماهنگ کنید هرچه سریعتر تهیش کنیم ممنونتون میشم به دنیا ، جون پسر عموم رو نجات میدید ، هر چ سریعتر منتظر پاسخگوییتون هستم ، منطقه محروم پیدا نمیشه

سلام عزیزم .من خودم دربابل هستم و این داروها درتهران پیدا می شود. تا جاییکه من می دانم این ایمونوگلوبولین زیاد موثر نیست .در بیماران مامتاسفانه موثر نبود

خانم دکتر شما چه داروهایی و امپولی رو جهت تسکین و تسریع درمان توصیه میکنید ک جواب داده
و اینکه شما آشنا دارید که بتونیم پیداشون کنیم از تهران یه دنیا ممنونتون میشم

ولا همکاران از یک پروتکل کشوری تبعیت می کنند

ببخشید سلام خانم دکتر خسته نباشید
خودم حدودا دو هفته پیش با دختر دایی ام که کرونا داشته بود البته خفیف بود ، حضوری در تماس بودم یک بار ، البته دو هفته بعد از گرفتنش من باهاش در ارتباط حضوری بودم
همون شبش ، عطسه زیاد داشتم و تب و ی خورده بدن درد همین ، بعد چند روز بعدش خلط داشتم تا الان یعنی حدود دو هفته ازش میگذره
پریشب به دکتر عمومی رجوع کردم و علائمم رو بهشون ذکر کردم ، ایشونم گفتند چیزی نیست ولی واسه احتیاط گفتند یه ازمایش خون مینویسم که انجام بدید واسه احتیاط و اطمینان بیشتر که خیال ما رو هم راحت کنید
که ببینم توی خونتون ماده ای چیزی یافت نمیشه
این جواب آزمایش بندست خواستم محبت کنید بررسی کنید و تشخیص بدید سپاس گذارم که خیال ما هم راحت شه ، دیشب تب داشتم ی خورده ، صبح هم سر گیجه که رفتم دوش گرفتم بهتر شدم

سلام ،آزمایش شما نرمال است ،می تواند نرمال باشد.
علامت های شما به کرونا می خورد

نرمال هستش خانم دکتر؟ یعنی به چه شکل؟ الان فقط خلط دارم گه گاهی که شربت میخورم و تب و سر گیجه بعضی اوقات

خوب شما تغییرات آزمایشگاهی ندارید .یا خیلی زود آزمایش دادید ویا از بیماری شما گذشته که همه چی نرمال شده .
در تعدادی از بیماران هم آزمایش نرمال است