م.و
عنوان :

مکمل منیزیم

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام،خانمی سی و چهارساله هستم.نزدیک به سه سال هست که اضطراب فراگیر دارم و زیر نظر روانپزشک اس سیتالوپرام مصرف میکنم.از طرفی دچار ضعف غدد فوق کلیوی شدم که بنا به توصیه پزشک باید مکمل منیزیم مصرف کنم.در آزمایش خون،در حد کمی،منیزیم پایین بود.لطفا مکمل منیزیم با دوز مناسب به من معرفی کنید.با سپاس

تابحال چیزی استفاده کردید مکمل منیزیم؟؟

منیزیم سنتزی خوبه روزانه استفاده کنید

مگترا هم روزی یک عدد میتونید استفاده کنید

و اینکه سطح منیزیم شما در ازمایش چقد بوده؟؟

ضعف غده فوق کلیه که فرمودین چطور مشخص شده؟؟ با آزمایش؟؟ علامتاش چی بود برای شما؟؟

در آزمایش خون دو سال پیش،بعد از شروع بیماری اعصاب و حمله های پانیک،مقدار منیزیم 1.6 mg/dl بود که از حداقل یعنی 1.9 پایین تر بود.در آن زمان فقط یک دوری مکمل منیزیم کلسیم سنتری مصرف کردم و دیکه ادامه ندادم.
اخیرا با توجه به علائمی چون خستگی،ضعف و بی حالی شدید،تمایل به مصرف چای و شیرینیجات،خواب نامنظم،افسردگی با متخصص غدد بصورت آنلاین مشاوره کردم که محتویات آزمایش برای بررسی غدد آدرنالین را دادن و نشانه ضعف غدد فوق کلیوی دانستن به دلیل استرس فراوان،بخصوص در سه سال گذشته...به دلیل بحران کرونا فعلا آزمایش رو نمیدم ولی پزشک توصیه کردن در رژیم غذایی خود از مکمل های ب کمپلکس،کیوتن و منیزیم استفاده کنم.که البته حدود سه ماه پیش ب کمپلکس را برای جلوگیری از ریزش مو شروع به مصرف کردم.ضمنا در آزمایش خون سابق میزان کورتیزول هم پایین بود.

ببومگنلیت منیزیم سیترات 350میلی گرم منیزیم داره روزی یک عدد استفاده کنید.

مرسی از دقت و راهنمائیتان

خواهش میکنم. حتما این مکمل رو استفاده کنید. انشاا... زودتر بهبودی حاصل خواهد شد.

کوکیوتن رو هم پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید

🙏