ه.ج
عنوان :

مشاوره دارویی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر جبارپور هستم پدرم توهم داشتن و دیسک کمر شدید که به عصب پاشون زده بود طی دو روز اخیر کمرشون کاملا خم شده و برای ورزش و تحرک به هیچ عنوان همکاری نمیکنند بسیار تنبل شدند به سختی دستشویی میرن و تنها خواستشون طی شبانه روز و دغدغه فکریشون غذا و خوراکی هست هر روز تغییرشون از روز قبل به شدت محسوستره شما چه دستوری میفرمایید
پدرم شب قرص کلونازپام نصف میخورن ممکنه داکسپین تداخل داشته باشه اگه تداخل داشت میشه صبح یا عصر داد
سوال دیگم داشتن پدرم بسیار کمبود وزن دارن 48 کیلو هستن ویتامین لازم نیست مصرف کنن

بله میتوان از شیر خشک مادران استفاده کنین یا اولترا میل پودر تقویتی است

اقای دکتر برای زخم بستر پدر که بعضا خونریزی هم میکنه راهنمایی بفرمایید
اقای دکتر دکتر عفونی زخم بستر درجه 3 تشخیص دادن و پماو موپیروسین و انتی بیوتیک کلوگزاسیسلن 500 تجویز کردن با توجه به وضع پدرم شاید این توهمات ناشی از عفونت زخمشون باشه این داروها مورد تایید شما هست

الان هیچ چیز مهم نیست جز زخم بستر که کشنده است اگر رسیدگی نشه

داروها رو مصرف کنن
البته من اشتباه نوشتم اقای دکتر درجه 2 است زخمشون