م.ب
عنوان :

مشکل تنفس

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام
بینی من داخلش باد کرده و ورم داره و یکم تنفس من به مشکل خورده و این مشکل تقریبا یک سالی هست به وجود اومد و سن من 18 سال است وقتی در منطقه گرم و مرطوب بودم یکم بهتر میتونستم نفس بکشم ولی وقتی اومدم منطقه سرد و خشک نفس کشیدن برام خیلی سخت شده و گاهی وقت ها با دهنمم نفس میکشم شبا خوابم نمیبره و نمیتونم نفس بکشم وقتی بوی سیگار یا اسفند میاد اصلا نمیتونم نفس بکشم و خفه میشم.
چندماه پیش به پزشک مراجعه کردم دارو هاشم مصرف کردم ولی اصلا خوب نشدم.

سلام. احتمالا به رینیت غیرآلرژیک مبتلا هستید. گرچه معاینه حتما لازم هست. میشه بگین چه داروهایی مصرف کردید؟

قرص ازیترومایسین دادن
با قطره فلوسیینوز

همیشه بینی بسته هست یا گاهی اینطور میشه؟ سمتش فرق می کنه؟ تا حالا CT scan انجام دادید از سینوس؟

همیشه بستس گاهی وقتا سمت راست گاهی وقتا هم سمت چپ
نه سیتی اسکن انجام ندادم

توصیه می کنم شستشوی مرتب بینی انجام بدین. یک اسپری ضد التهاب بینی هم استفاده کنید مثلاً اسپری فلوتیکازون یا بودزوناید. اگر بعد از حدود یک ماه بهتر نشدید یک CT scan از سینوسها انجام بدید و برای من بفرستید.

اسپری رو بصورت هر 12 ساعت دو پاف در هر بینی بزنید

شستشو هم هرچه بیشتر انجام بدید بهتر هست

🙏