م.ش
عنوان :

تخلیه مدفوع سخت

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر انوشیروانی. روزتون بخیر. من دو روزه که دفع مدفوعم در مقادیر اولیه مدفوعم، دچار درد زیادی میشم. شکل متفوعم حالت استوانه ای توپر مثل خیار هست اما با طول های زیاد(مخصوصا این دعه اخر که از اول تا اخر مدفوعم هیچ برشی نبود و مدفوعی استوانه ای حدود نیم متر بیرون اومد)
در چند بار اول که برای بیرون اومدن مدفوع زور میزنم، احساس میکنم مدفوع با زاویه میخاد بیرون بیاد و برای همین وقتی زور میزنم میخواد به داخل بدنم دوباره وارد شه، حتی لحساس کردم که مدفوع (از داخل بدن) به سمت تخمدان داره حرکت میکنه(در حد چند سانتی متر)

سلام
این موارد مشکل جدی نیستند
سبزیجات و میوه و آب بیشتری مصرف کنید
وسواس بخرج ندید

🙏