ا.ع
عنوان :

تداخل دارویی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام کلوناز پام- پاروکستین-اموکسی سیلین_مفنامیک اسید- پرانول-اسپری لیدوکائین برای دندان درد با هم تداخلی ندارند؟
البته کلوناز پام رو فقط امروز یک نصفه زیر زبانم گذاشتم برای حمله پانیک

سلام
وقت بخیر
این داروهایی که نوشتین رو به چه صورت مصرف میکنید؟ پاروکستین و پرانول رو از قبل مصرف میکردین؟
پزشک براتون تجویز کردن این داروها رو؟
الان برای دندون تون اموکسی و مفنامیک میخورین و میخواین بدونین که با داروهای قبلی تون تداخل داره یا نه؟
لطفا بیشتر توضیح بدین که از کی و به چه صورت این داروها رو مصرف میکنید تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم

پاروکستین و پرانول رو از قبل مصرف میکردم دکتر برام نوشته بود
اموکسی سیلین و مفنامیک هم چند روزه مصرف میکنم با هماهنگی دکتر برای دندان
فقط میخوام بدونم کلوناز پام مواقعی که پانیک میگیرم بزارم زیر زبونم اروم بشم موردی نداره؟

بین داروهای قبلی تون و اموکسی و مفنامیک تداخل خاصی وجود نداره و میتونید هر دو رو مصرف کنید
در مورد کلونازپام هم بستگی داره حملات پانیک شما چند وقت یکبار باشه، اگه زیاد تکرار میشه بهتره به پزشک تون مراجعه کنید و ممکنه داروها یا دوزشون رو براتون عوض کنن
ولی اگه خیلی دیر به دیر هست موردی نداره

بله ممنون پس تداخل ندارن معمولا کم پیش میاد از کلوناز پام استفاده کنم
قرص کلوناز پام رو شاید دو یا سه روز یه بار بخورم و اینکه قرص جوشان ویتامین ث هم میخورم

2,3 روز یکبار زیاده
حتمن با پزشک تون مطرح کنید

از دکترم پرسیدم گفتند استفاده کن
از لحاظ تداخل هم مشکلی نداره ؟