m.t
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص ریه
سلام دکتر جااان وقت بخیر
بنده به دلیل تنگی نفس مزاحمتون شدم حس میکنم تو قفسه سینم چیزی مونده ک نمیزاره نفسم بالا بیاد همش سینم خرخره میکنه
ممنونم
درضمن اه قای دکتر خمیازم زیاد میکشم

سلام. ایا خس خس سینه دارید. سرفه چطور؟

اره دکتر خس خس سینه دارم
سرفه کمی ولی خلت سینه دارم

می تونید فعلا اسپری سالبوتامول در زمان تنگی نفس استفاده کنید. و در اسرع وقت جهت ویزیت و بررسی احتمال وجود آسم به فوق تخصص ریه مراجعه کنید.

دکتر جان قبلا این داروها رو برام تجویز کردن بودن
ولی برای همیشگی خوبم نمیکنه
اسپری سالبوتامول استفاده کردم جواب نگرفتم

نیاز به ویزیت دارید. بدون ویزیت و احتمالا تست های تنفسی و شاید سی تی امکان درمان مناسب نیست.

🙏
ممنون
ببخشین به کدوم دکتر برم ریه یا داخلی
🙏
سلام آقای دکتر
وقت بخیر
میشه برای این جواب ازمایش ریه نظر بدین ممنون میشم

سلام. با توجه به تست تنفس نیاز به تستهای بیشتر تنفسی تخصصی و سی تی اسکن دارید. احتمالا بیماری انسدادی ریه با یا بدون بیماری تحدیدی ریه دارید. که برای افتراق اونها نیاز به اقدامات فوق هست.

ممنون برم سی تی اسکن