س.م
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با عرض سلام خدمت دکتر محترم سوالی از خدمت شما دارم دختر من الان 11 ماهش تموم شده و یک ماه دیگه یک سالش میشه رفلاکس پنهان داره و آلرژی گوارشی و یبوست که الان یک ماه هست امپرازول و لاکتولوز مصرف میکنه (ساشه سینگولر بهش نمیسازه) و الحمدلله از امپرازول راضی هستم
در سن 8 ماهگی آزمایش خون داد برای مشخص شدن اینکه به چه چیزی آلرژی داره در اون آزمایش به غلات و سبوس آلرژی گفته شده بود (البته در همون آزمایش جداگانه جو و آرد گندم رو آلرژی نداشت)
در سن 9 ماهگی تست پوستی آلرژی ازش گرفتن که به تخم مرغ و گردو فقط واکنش نشان داد آن هم 3/3

دو ماه تحت رژیم سخت غذایی در مصرف مواد غذایی بودیم به خاطر آلرژی گوارشی که مشخص شود به چیست
حال سوال من از شما این است که
چند روز پیش شروع به دادن نان سنگک به او شدم علاقه ی خاصی به نان نشان میدهد و بعد از 4 روز دیدم کم اشتها شد چند وعده غذایی متوالی یعنی اگر همیشه مثلا 12 قاشق مربا خوری غذا میخورد الان 7 الی 8 قاشق میخورد ولی علایم رفلاکس و یا چیز دیگه ای در او ندیدم
1_آیا این رفتار ممکن است ناشی از آلرژی به گندم باشد
و آیا این کم اشتهایی واکنش آلرژی محسوب میشود
2_ آیا اگر اطمینان داشته باشیم که کودک به ماده غذایی آلرژی دارد ولی زمانی که سیتریزن به او میدهیم دیگر واکنش نشان نمیدهد میتوانیم سیتریزن بدهیم و همان ماده ی غذا را هم به کودک بدهیم یا خیر بهتر آن ماده ی غذایی را به کودک ندهیم
این یک سوال جداگانه است
3_در فرض دیگری اگر همان کودک با همان توصیفات بالا که گفته شده بود در یکی از وعده ها که بعد از چند قاشق دیگر حاضر به غذا خوردن نبود غذای دیگری آورده شد مانند زرده تخم مرغ آن را تماما به راحتی و اشتها خورد و یا در یک وعده دیگر بعد از چند قاشق غذا نخورد ولی براحتی چند تکه کوچک نان میخورد این موضوع کم اشتهایی و تبع آن آلرژی رو تحت شعاع قرار نمیدهد
سلام وقت به خیر
الان من به کودک نان ریخته شده در آبگوشت (تیلیت) چند وعده داده ام حالا بعد از چند وعده خوردن حالت رفلاکس داره یعنی موقع شیر خوردن به خودش میپیچه حال که قبلا اینطور نبود و با مصرف امپرازول علایم رفلاکس نداشت خب الان از کجا بدونم آلرژی به نان هست و یا نه برای معده اش بد بوده و رفلاکس رو تشدید کرده

سلام،شبتون بخیر،چند بار نان دادید؟غیر از بی قراری چه علایم دیگری دارد؟استفراغ؟سکسکه فراوان؟اسهال؟

سلام خسته نباشید
بعد از 4 روز نان دادن
غیر از بی قراری در زمان شیرخوردن کم اشتها هم شده است
قسمت پوشکش هم قرمز شده بود که بعد از دادن سیتریزن شب ها 2سی سی خوب شد ( الان که نان را تنها میدم بدون اینکه قاطی با غذا کنم احساس میکنم بهتر شده است و کمتر به خودش میپیچد)
همیشه سکسکه داشته است هر زمان که گرسنه میشود سکسکه میکند و بعد از اینکه سیر میشود هم سکسکه میکند