ا.م
عنوان :

ورم پلک چشم

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید . پلک پسر من الان دو روزه متورم شده و الان یه قسمت از پلکش سفید شده و چشمش کمی چرک میکنه صبحا

سلام.. پماد تتراسایکلین چشمی هر شش ماه روی محل قرمز شده بزنید..
یکبار ملایم از بالا به پایین ماساژ دهید و احتمال قوی بتدریج خودبخود سرباز کرده تخلیه خواهد شد

عفونت لبه پلک یا گل مژه است.. و در صورتی که بتدریج ورم و قرمزی کم شود جای نگرانی نیست و تخلیه می شود
اگر ورم پلک بالایی تا فردا بیشتر شد اطلاع دهید.