ن.خ
عنوان :

نگهداری قطره چشمی آرتلاک

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام و وقت بخیر آقای دکتر. وقت شما بخیر. من تعدادی قطره یکبار مصرف آرتلاک ادونس خریدم... من بخاطر کرونا ، قوطی اونو دور انداختم.
و قطره ها را داخل 2 عدد پلاستیک گذاشتم و داخل یک اتاق خنک گذاشتم که پنجره اون باز هست. ولی فکر میکنم که داخل پلاستیک داخلش گرم میشه.
توی یخچال بگذارم؟

سوال دوم: برای شستشوی پلک و مژه ، از شامپو بچه استفاده کنیم بهتره یا شامپو مخصوص پلک و مژه بخریم مثل EYESOL

سلام برای اطمینان در یخچال نگهداری کنید ، ولی تا زمانی که در قطره باز نشده، خراب نمیشود،
برای شست و شو، تفاوت زیادی بین نوع شامپو نیست، گرچه شرکت های سازنده شامپو های مخصوص لبه پلک ادعا میکنند، برای پلک این ها تخصصی تر هستند، اگر در دسترس دارید، استفاده کنید، در غیر این صورت، شامپو بچه هم موثر است

سپاس فراوان از شما...
من مدتیه که نوک پلک هام بعضی وقتا شوره سفید میزنه. خیلی ریز و حدودا چند مژه اینطوره. بعضی وقتا البته.
یه دفعه چشمم به سوزش میفته. و قرمز میشه. مثلا هفته ای یکبار...
پلک هامو با همین شامپو بچه بشورم؟ من نمیخوام از هیچ قطره ای جز اشک مصنوعی استفاده کنم.

به جز اشک مصنوعی هیچ قطره ای نیاز نیست، شامپو بچه کفایت میکنه، هفته ای یکی دوبار

خیلی خیلی ممنونم...

1- یکی از دوستانم جراحی آب مروارید انجام دادن و مسن هستن. و لنز گذاشتن براشون. اشکال نداره که در صورت خشکی چشم از ارتلاک ادونس استفاده کنن؟

2- آیا درسته که آرتلاک ادونس نسبت به سایر اشک های مصنوعی بی ضررتره چون مواد نگهدارنده نداره؟

3- آب لوله کشی که در شهرها هست... آیا بخاطر کرونا ، کلر بیشتری بهش میزنن؟ برای شستشوی صورت و استحمام و حتی چشم مشکلی نداره؟

4- عینکی برای محافظت از چشم هنگام کار با مانیتور وجود داره؟

سپاس از شما. من سوال دیگه ای ندارم.

1.بله
2.بله
3. خیر، و ضرری ندارد
4. عینک های بدون شماره بلوکات

خیلی ممنون از لطفتون....
سوال آخر ... البته سوال من نیست چون کلا مخالفم با این روش.
شاید مرتبط با تخصص شما نباشه ولی میپرسم و بعدش بخدا میسپارمتون .... اگه برای داخل خودرو آب ژاول درست بشه ... یعنی 1 سی سی وایتکس و 100 سی سی آب و داخل خودرو پاشیده بشه... بعد از تبخیر این محلول ، ایا اثر مخرب وایتکس بجا می مونه یا همچنام باقیه. یا مثل الکل بی اثر میشه... و تماس چشم با صندلی ها به هنگام سفر (موقع دراز کشیدن در خودرو) اشکال نداره؟

ممنونم و به خدای بزرگ میسپارمتون. مراقبه خودتون باشین...