ا.ر
عنوان :

خال سفید درون چشم؟؟

متخصص چشم پزشکی
با سلام چند وقتیکه متوجه شدم داخل سفیدی چشمم خال سفید رنگ وجود دارد خواستم بدونم علتش چیه ودرمانش چیه؟با تشکر

سلام،این یک مورد خوش خیم هست و نگران کننده نیست،
برجستگی های کوچیک و سفید رنک در شیار بین پلکی و کنار قرنیه پینگوکولا نامیده میشه،که یه ضایعه شایع و بی ازار هست،معمولا رشد نمیکنه،ولی بهتر هست از آفتاب دوری بشه،معمولا در طول زمان طولانی ایجاد میشه،و خیلی از مراجعین معمولا تصادفی متوجه وجود اون میشن،

خانم دکتر داخل دوتا چشم هست
حالت دایره ای داره

بله ،جای نگرانی نیست،
از عینک افتابی استفاده کنید

🙏