ا.آ
عنوان :

آلرژی غذایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر پسر من 15 ماهشه از یک ماهگی رفلاکس داشت و آلرژی به پروتئین گاوی الان شیرخشک پپتی جونیور میخوره آلرژی به پروتئین گاوی و آلرژی غذایی داره مشکلی که هست الرزی غذاییش زیاده تقریبا به همه چی واکنش میده تست پوستی تو 8 ماهگی انجام دادیم تو تست پوستی که 12 مورد تست شد مشخص شد به پروتئین گاوی ، تخم مرغ، ادویجات و مغزیجات، موز ، سویا ،مرکبات و گوجه فرنگی ، کاکائو، پر و پشم ، گرد گل ، گرد و خاک آلرژی داره ، جدا از این مواد غذایی که تو تست مشخص شد آلرژی داره من هر ماده غذایی دیگه ای که بهش میدم مثل ماهیچه گوسفند و آب ماهیچه گوسفند و عدس و ... بیقرار میشه تعداد دفعات دفعش زیاد و بلغمی میشه تو این سن فقط مرغ و برنج و کدو و سیب زمینی و هویج و لوبیا سبز و خیلی کم دال عدس میتونه بخوره و سیب و شیرخشک پپتی جونیور.
دیروز بعد از چن ماه دو باره براش گوشت گوسفندی رو امتحان کردم بلغم دفع کرد و تعداد دفعات دفعش زیاد شد و اسهال طوری که تو خواب ام دفع داشت ، میشه یه راهنمایی کنین ، من شهرستانم نمیدونم چیکار کنم با این رژیم غذایی بدنش خیلی ضعیفه در ضمن آقای دکتر مولتی ویتامین که بتونه بخور چی پیشنهاد میکنن؟
در ضمن آقای دکتر جواب آزمایش مدفوع و کالپروتکتیتن رو براتون ضمیمه این سوال کردم تو این آزمایش غذاهایی که خورده برنج و مرغ و سیب زمینی و لوبیا سبز بوده که بهشون آلرژی نداره با تشکر

سلام امکان ندارد کودک به بیشتر از یه ماده غذایی حساسیت داشته باشد

این علائم نشانه های سو جذب,هستند,و باید کودک تحت درمان سو جذب قرار گیرد

آزمایشات آنزیم های,گوارشی .,تست عرق و در نهایت نمونه برداری از روده بزرگ راه های تشخیص یک جذب هستند و بعد از تایید باید با دارهای آنزیمی و کورتن خوراکی درمان شروع شود
شربت مترونیدازول روزی دوبار تا ده روز هر بار 2/5 سی سی
اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص و پروبیوتیک اکتیو پروبیوتیک یا ری استور یک روز درمیان 1/2 ساشه
برای 4 هفته حداقل درمان اولیه است