ن.ر
عنوان :

تب دختر 8 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام دختر 8 ماهه ام بعد دادن الو زرد شب دلدرد شد شب استفراغ کرد و روز بعد اندکی تب کرد در حد 37.5 درجه با دماسنج زیر بغل
که تا 5 شنبه روزی یک بار یا دوبار استامینوفن خوب میشد
از جمعه دچار تب 38 شد و شب 39 هم رسید
دیگه شب تب و لرز شد استامینوفن شیافش یک سوم
و ایبو بروفن 2.5 سی سی دادم
و بعد قطره استامینوفن که ساعت 6 صبح تا 8 صبح دمای بدن شد 36.5
از ساعت 8 صبح مجدد تب شروع شد با اندکی لرز با دمای زیر بغل 39
دیشب پزشک اطفال مقیم بیمارستان ویزیت کردن
التهاب گوش دیده نشد و گلو
و یک سری ازمایشESR و pcr و ...
نوشتن گفتن اگه تب امد پایین فردا صبح اگه نیومد امشب ازمایش انجام بدین
که صبح به دلیل کرونا ترسیدیم انجام بدیم
الان دخترم هنوز تب داره گاهی کم لرز که پتو میدم رو پاهاش خوب میشه نبضش 130 میزنه
شیر میخوره
کمی بی قراری میکنه اونم فکر کنم بخاطر تبشه
الان نمیدونم چکار کنم ؟
انتی بیوتیک ندم چیزی
بخاطر کرونا میترسم ببرم ازمایشگاه و بیمارستان بستری کنم
دخترم حساسبت غذایی و الرژی به پروتئین گاوی هم داره
قبلا چندبار با خودتون در این خصوص صحبت کردم
یک ماه پیش هم 4 روز تب کرد ولی 38.5 درجه خودش خوب شد
ادرارش کمی بو میده و مجرای ادارش چسبنگی داره دوبار uaو ucگرفتم منفی بوده
اخرین بار یک ماه پیش بوده

وقتتون بخیر باشه،اولندش برای بچه ی هشت ماهه چرا آلو دادین؟

انواع میوه ها رو نوشته بعد از تموم شدن 8 ماهگی
نمیدونم دوست داشت اخه

درارتباط با تب،اکه شیرخوار زیر 36ماه تبش بیشتر از 48ساغت طپل بکشه و منشا تبش پیدا نشه حتما باید ازمایش ارسال بشه،حتما ریسک نکنین و آزمایشو امرپز بدین ممکنه عفونت مخفی خون کرده باشه خدایرنکرده.

ولی نگران نباشبن،احتمالا از عفونتهای فصلی کرده امروز فردا تبش قطع میشه ویا بدنش دونه میزنه یا اسهال میزنه،در هر صورت آزمایشو باید بدین قبل از شروع انتی بیوتیک.

🙏