س.ش
عنوان :

مثبت ماندن تست کرونا بعد از 38 روز از علایم

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام جناب اقای دکتر در خانواده ای 6 نفره
در تاریخ 19 خرداد علابم کرونا داشتیم 23 خرداد تست همگی ما مثبت شد و سه هفته بعد pcr و سرولوژی مجدد دادیم که دو نفر از ما همچنان pcr مثبت داشتیم و igg بالای 10 و igm عدد 7 و 8 بقیه pcr منفی داشتن و igm منفی و igg مثبت با اعداد بین 3 تا 6. سه روز پیش مجددا بعد از 3 هفته تست دادیم من و خواهرم که تست pcr مثبت داشتیم همچنام مثبت مانده بودیم و igg و igm مثبت هم داشتبم بقیه اعضا تست انتی بادی دادن همه اعداد igg کم شده بود حتی برای یک نفر از ما عدد به زیر 1. رسیده و عملا هیچ مصونیت دیگری ندارد با توجه به این اوصاف ما برای اعضا منفی خانواده ناقل محسوب میشوبم؟ و باید جدا شویم؟ و اینکه نفری که هیچ مصونیتی ندارد ممکن است مجدد مبتلا شده باشه و ما ندانیم چون دقیقا نمیدونیم چه موقع igg اش منفی شده

لطفا خودتون رو درگیر این آزمایشات نکنید
اگر علامت ندارین
دیگه احتیاج به هیچ کاری نیست

چون این آزمایشات موارد مثبت و منفی کاذب زیاد دارند و بیشتر تحقیقاتی هستند تا بالینی

اگر دوهفته قرنطینه بودید و الان تب و سرفه ندارین با خیال راحت از قرنطینه همگی خارج بشین

🙏
جناب دکتر ما هیچ مصونیتی نداریم درسته؟ چون من باردارم 2 ماه دیکه زایمانم هست با این تفاسیر اصلا مصون نیستیم نسبت به بیمارس درسته ؟

اگر شما واقعا مبتلا به کرونا شده باشین،میشه گفت حداقل تا 6 ماه آینده امکان ابتلای مجددتون خیلی پایینه،ولی احتیاطات مثل ماسک و دستکش رو رعایت کنید

🙏