ح.ن
عنوان :

کم کاری تیروئید در بارداری

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خدمت شما
دخترم هفته بیست ودوم بارداری رو سپری میکنه وطبق ویزیت های اینترنتی قبلی شما لووکسین 100 رو روزی یک عدد ناشتا مصرف میکنه,TSH
اولیه اش 8.1بود که بعد از یکماه در آزمایشی که تکرار شده بود 1.93شد، که شما فرمودین همون دوز دارو را برای یکماه بعد ادامه بده
الآن آزمایش جدیدش شده 1.79

آزمایش جدید رو براتون ارسال میکنم.
لطفا نظرتون رو درمورد دوز دارویی بفرمایید واینکه تا کی باید ادامه بده.

ممنونم

سلام
دارو را ادامه بده و دو ماه بعد، مجددا آزمایش بدهد.

نیاز به کم شدن دوز دارو نیست؟