س.ع
عنوان :

در خصوص تب واسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دو روز پیش از طریق همین اپ مزاحمتون شدم و در خصوص اسهال دختر یکسال و دوماهم با شما مشورت کردم که شما شربت مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار و هر بار 2 سی سی به همراه قطره رامنوفلور روزی 10 قطره تجویز کردید آقای دکتر بعد از مصرف این داروها دیروز اسهالش متوقف شد و یکبار بیرون روی داشت اونم معمولی بود ولی تب کردو تا 39 درجه هم بالارفت که من شروع کردم هر 4ساعت یکبار استامینوفن بهش دادم و تب هم تا 36/2 تا صبح کنترل شد که من از صبح استامینوفن را هر 6 ساعت یکبار دادم ولی از ساعت 10 صبح کم کم دمای بدن یه مقدار بالا رفت تا الان که روی 38/2 میباشدو امروز صبج مدفوعش طبیعی بود ولی الان دوباره مدفوع کرد وبسیار شل بود:
_لازم به ذکراست خدمتتون عرض کنم که امروز نتیجه تست کرونا همسرم نیز مثبت شده است و من هم یه مقدار حالت اسهال رو دارم ولی شدید نیست که دکتری که همسرم رو ویزیت کرده گفته به احتمال 99 درصد من هم مبتلا هستم و برای همسرم ومن آزیترومایسین و ناپروکسن تجویز کرده حالا سوال اول این است که :
1-با توجه به این شرایط احتمال دارد این علائم دخترم نیز کرونا باشد؟
2_الان با توجه به اینکه تب داره من چکار کنم؟شما چه چیزی برای درمان این شرایطش تجویز میکنید؟
3_لطفا هر دارو یی باید استفاده کنه بفرمایید چون با این شرایطمون امکان بیرون اومدن برای مراجعه حضوری نداریم؟
4_آقای دکتر این تب و اسهال چند روز میتونه ادامه داشته باشه وچه زمانی باید احساس خطر کرد؟تو رو خدا این قسمت رو بهم دقیق پاسخ بدید خیلی خیلی نگرانم
5_آقای دکتر شما داروها رو برای یک هفته تجویز کردید زمان استفاده همین مدت باشد یا باید اضافه شود؟
6_آقای دکتر دخترم چند روز است که به شدت کلافه وبی قرار است برای این حالتش چکار کنم؟
7_دکتر لازم است که دختر یکسال و دوماهم تست کرونا بده؟ شما چی صلاح میبینید
8_یک سوال هم در خصوص خودم دارم با توجه به اینکه تنها علائم من در حال حاضر اسهال اونم نه زیاد است این دو تا دارویی که پزشک همسرم تجویز کرده کفایت میکند یا شما داروی دیگری پیشنهاد میکنید؟
آقای دکتر یه دنیا ممنونتون میشم با جزئیات در این شرایط حساس به سوالاتم پاسخ بدید چون خیلی تو شرایط سختی هستم وواقعا نمیدونم چکار باید بکنم
(دکتر خواهش میکنم هر چیز که لازمه دخترم این تب و اسهالش قطع بشه رو بامیزان دوز مصرف و تعداد دفعات بفرمایید)

سلام بله احتمال زیادی دارد کرونا باشد د درمان دارویی همان قبلی است
اگر تب بیش,از 5 روز . خون در مدفوع بی حالی و علائم تنفسی داشته باشد آزمایش خون و عکس,یا اسکن ریه باید انجام شود و در ندارد شدید نیاز به بستری خواهد بود

برای کنترل تب بدن شویه. بروفن و آستامینوفن و شیاف دیکلوفناک 50 نصف و تزریق آمپول آپوتل راه های کنترل تب خواهد بود
دوره درمان 7 تا 10 روز است