A.A
عنوان :

درد ناحیه بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام مجدد آقای دکتر
دوروز گذشته با مشاوره شما به پزشک متخصص مراجعه کردم باتوجه به ورمی که داشتم در ناحیه بینی و حلق
اقای دکتر برام تست اسپیرومتری نوشتن (نتایج تست رو براتون فرستادم)در نهایت بهم گفتن انحراف بینی دارم که الان دچار گوشت اضافه هم شده
برام دارو تجویز شد و اینکه گفتن یا باید بعد دارو ها لیزرش کنم پولیپ رو یا اینکه بینیمو به کل عمل کنم.امکانش هست تشخیص شمارو هم بدونم؟

سلام. شما چه شهری هستید؟ امکان این رو دارید بیاید خودم ببینمتون؟

من اهواز هستم
دکتر
متاسفانه بخاطر های ریسک بودن کارم که تو آزمایشگاه کروناست فعلا نباید مسافرت برم
بنظرتون مشکل خاصیه؟اگه لازم هست تو اولین مرخصیم میام خدمتتون

والا این توصیف هایی که می کنید یکم عجیب غریبه. از طرفی بعید می دونم مشکلتون با عمل برطرف بشه. بنظرم تا بررسی کامل نشدید سمت عمل نرید

اقای دکتر امکانش هست آدرس مطبتون رو داشته باشم که اگر تهران اومدم بیام خدمتتون؟

من بیمارستان امیراعلم و مروستی هستم. روزهای یکشنبه عصر بیمارستان امیراعلم. روزهای شنبه و چهارشنبه صبح بیمارستان مروستی

ممنونم اقای دکتر
خیلی زحمتتون دادم ان شاالله تندرست باشید